Bábätko č. 9 je stále na ceste, ale Nick Cannon teraz čaká svoje 10. dieťa

Obsah:

Bábätko č. 9 je stále na ceste, ale Nick Cannon teraz čaká svoje 10. dieťa
Bábätko č. 9 je stále na ceste, ale Nick Cannon teraz čaká svoje 10. dieťa
Anonim

Nick Cannon ešte neskončil s rozširovaním svojej rodiny! Napriek tomu, že má osem detí (a deviate na ceste), televízny moderátor potvrdil, že Brittany Bell je tehotná s jeho dieťaťom, ktoré bude jeho desiatym.

Nick zdieľal so svojimi 5,9 miliónmi sledovateľov na Instagrame video z tehotenského fotenia, ktoré urobil s modelkou. Budúci rodičia vo videu ukázali veľa zmien v oblečení. Brittany mala na začiatku videa na sebe červeno-biele bodkované šaty, neskôr sa prezliekla do modrých kvetinových šiat a neskôr do spodnej bielizne.

Na fotení boli prítomné aj dve deti Nicka a Brittany – Golden Sagon, 5, a dcéra Powerful Queen, 19 mesiacov.

"Čas sa zastavil a toto sa stalo," napísal Nick k videu pri označovaní Brittany titulky. Pridal tiež hashtagy Sunshine a SonRISE, pričom niektoré komentáre špekulovali, že naznačoval, že spolu budú mať ďalšieho chlapčeka.

Minulý mesiac Abby odhalila, že je tehotná s Nickovým deviatym dieťaťom

Správa o Brittanyinom tehotenstve mnohých prekvapí, keďže Nick už má na ceste ďalšie bábätko. V júni Abby De La Rosa oznámila, že je opäť tehotná. DJ už s Nickom zdieľa dvojičky, synov Zilliona a Ziona, takže sa špekuluje, že jej tretie dieťa je tiež jeho.

Dvojčatá Nickovi a Abby sa narodili minulý rok, len mesiac predtým, ako moderátor The Masked Singer privítal jeho siedme dieťa s Alyssou Scott. Avšak syn páru, Zen, zomrel na rakovinu mozgu krátko po narodení.

Nie je jasné, kedy majú Brittany a Abby porodiť. Ale Nick už tento rok privítal bábätko – v skutočnosti len minulý mesiac. Modelka Brie Tiesi porodila chlapčeka menom Legendary Love.

Nick zdieľa svoje najstaršie deti, 11-ročné dvojčatá Moroccan a Monroe, so svojou bývalou manželkou Mariah Carey.

Povráva sa, že Nick má tiež 11. dieťa

Hoci sa zdá, že Nick má na ceste dve deti, v skutočnosti to môžu byť tri. V máji Alyssa Scott zdieľala fotografiu bábätka uprostred klebiet, že po smrti ich syna obnovila svoj vzťah s Nickom. Bolo však tiež navrhnuté, že fotografia môže byť stará z jej minulého tehotenstva.

Hoci Nick už predtým prejavil záujem o vazektómiu (a tvrdil, že už má deti), je jasné, že komik ešte nepoľavuje.

Nick už predtým obhajoval svoju netradičnú rodinu. "Videl som, kde ľudia veria, že tradičná domácnosť funguje, a [zatiaľ] je v tomto prostredí veľa toxicity, " povedal začiatkom tohto roka. "Nie je to o tom, čo spoločnosť považuje za správne. Ide o to, čo je pre teba to pravé? Čo ti prináša šťastie? Čo ti umožňuje mať radosť a ako definuješ rodinu?"

Nick dodal: „Všetci definujeme rodinu toľkými rôznymi spôsobmi.“

Odporúča: