Fanúšikovia Beyoncé si prišli po producenta Dipla po tom, čo údajne tvrdil, že s ňou spal

Fanúšikovia Beyoncé si prišli po producenta Dipla po tom, čo údajne tvrdil, že s ňou spal
Fanúšikovia Beyoncé si prišli po producenta Dipla po tom, čo údajne tvrdil, že s ňou spal
Anonim

Hudobný producent Diplo pobúril vernú fanúšikovskú základňu Beyoncé, "Beyhive."

Uniknuté textové správy ukazujú, že víťaz Grammy tvrdil, že spal s Beyoncé.

Údajne poslal text žene v roku 2010.

Záhadné dievča, ktoré tvrdilo, že mala sex s Diplom, ho oslovilo, aby mu oznámilo, že od neho dostala pohlavne prenosnú infekciu.

Otec troch detí obvinenie poprel a označil ju za klamárku. Potom, aby dokázal, že jej nemohol dať STI - tvrdil, že spal so samotnou kráľovnou B - Beyoncé Knowles Carter.

Snímky obrazovky nedávno zverejnila žena, ktorá povedala, že sa „bála“Dipla, keď ju oslovil po tom, čo príbeh unikol.

Niektorí ľudia uviedli, že správy mohli byť z falošného účtu. Bolo teda zaznamenané video, ktoré ukazuje, že správy pochádzajú z overeného účtu Diplo.

Diplo pomohol produkovať dve skladby na albume Lemonade od Beyoncé: „All Night“a „Hold Up.“

Klebety o tom, že Diplo - vlastným menom Thomas Wesley Pentz - upravoval a fetoval mladé černošky." Používatelia sociálnych médií poukázali na 10-ročný tweet z júna 2010. Hudobný producent napísal: „Dievčatá narodené v 90-tych rokoch, musím s tebou prestať spať.“Najnovší tweet vyvolal pobúrenie po tom, čo Diplo napísal, že „pokorne poslal môj životopis na členstvo v sexuálnom kulte R Kelly.“Používatelia Twitteru odpálili Dipla a obvinil ho, že „klamal“o spánku s Beyoncé."nie diplo ležiaci na svojom d o Beyoncé chile…" napísal jeden fanúšik na Twitteri. "Dievča: 'DALA SI MI STI, MÁM TAK VEĽKÉ NEPOHODLIE OD SEXU." "Diplo: 'NEMÁM ŽIADNE STI, PRETOŽE SOM SPALA S BEYONCÉ, TERAZ SA STRATÍM ALEBO DOSTANEM OBMEDZUJÚCI ROZKAZ.“„Nenávidím. MUŽOV,“napísal ďalší fanúšik na Twitteri. komentoval to nahnevaný fanúšik. Diplo je tiež ťahaný za vzťah s 19-ročnou hviezdou TikTok Quenlin Blackwell. Blackwell prezradila, že momentálne žije so 41-ročným členom Major Lazer.

"Momentálne žijem s Diplom a plne podporuje moje snaženie," uviedla vo vyhlásení.

Fanúšikovia však boli zmätení, keďže medzi nimi je 22-ročný vekový rozdiel. Mnohí sa obávali, že títo dvaja začali romantický vzťah.

"Som dospelý," povedal Quenlin na Twitteri, čím zabil fámy. "Nie som upravený. Platonické vzťahy existujú. Bývam tu už vyše roka…. Radšej by som si zlomil obe nohy a bol by som nútený kráčať, ako by som mal romanticky prenasledovať Dipla a on by sa radšej udusil." "On je jačmeň v LA, pretože je taký zaneprázdnený," pokračovala." Diplo mi dal príležitosť a istotu. vytvárať. Diplo a jeho tím sú mojimi mentormi v LA a sú mojou záchrannou sieťou. Diplo a jeho tím ma mnohokrát zachránili pred čudákmi v LA. Moji rodičia mu veria. verim mu. Z vás všetkých mi je zle. Diplo je môj otec v LA… nič viac.“Diplo tiež odpovedal na obvinenia z nevhodného správania. „Ako prenajímateľ v skutočnosti nepovažujem vek ani rasu za kvalifikáciu,“dodal. „Musíte len zaplatiť kauciu. A nerob diery do stien a neznič mi koberec." Keď sa fanúšikovia pýtali, prečo jej nemohol jednoducho "kúpiť byt", otec troch detí odpovedal: "Mám svoje vlastné deti, o ktoré sa musím starať." a hypotéky na zaplatenie."

Odporúča: