Dr. Oz žaluje svoju vlastnú sestru a mohlo by to byť najlepšie

Obsah:

Dr. Oz žaluje svoju vlastnú sestru a mohlo by to byť najlepšie
Dr. Oz žaluje svoju vlastnú sestru a mohlo by to byť najlepšie
Anonim

Dr. Oz čelí množstvu rodinných problémov. Hoci každá rodina na svete má z rôznych dôvodov svoj vlastný súbor problémov, Dr. Oz je jedným z mála ľudí, ktorí majú rodinný problém v hodnote niekoľkých miliónov dolárov.

Obviňuje svoju malú sestru z toho, že si vzala do vrecka veľké sumy z dedičstva, ktoré zostalo po ich zosnulom otcovi.

Dr. Ozova malá sestra na neho podala žalobu za oneskorené platby za byty v New Yorku

Dr. Mehmet Oz, známy v Hollywoode jednoducho ako Dr. Oz, je najstarší z 3 súrodencov a jediné deti tureckého chirurga a investora Dr. Mustafu Oza. V roku 1983 Mustafa kúpil dva byty Upper East Side v New Yorku. V roku 2020 ich ovládala spoločnosť s ručením obmedzeným, ktorú spravuje Dr. Oz.

Platby nájomného vo výške 15 000 $ za tieto byty išli Nazlimovi Ozovi a ďalšej sestre Dr. Oza Seval Oz, avšak Dr. Oz odvtedy svoju sestru Nazlim z platieb vylúčil.

To spôsobilo, že Nazlim podala žalobu na svojho brata. Prečo jej však Dr. Oz prestal platiť? Pretože verí, že Nazlim ukradla peniaze ich otca a nechala si ich pre seba.

V citáte z DailyMail UK hovorca Dr. Oza uviedol, že: „Naša rodina vrátane mojej matky žaluje moju najmladšiu sestru Nazlim za majetok môjho zosnulého otca, vrátane nehnuteľností v New Yorku… Môj otec ma legálne umiestnil ako manažér tohto subjektu, takže hoci nevlastním ani netúžim po týchto nehnuteľnostiach, som povinný držať všetky príjmy bezpečne v úschove, kým súdy tu a v Turecku nerozhodnú o podstate prebiehajúcich súdnych sporov."

Rodina Ozovcov žaluje sestričku za údajnú krádež peňazí z pozostalosti zosnulého otca

Správne, toto je záležitosť celej rodiny. Právnik Dr. Oza Michael J. Cohen vyjadril úsudok rodiny o tejto záležitosti v citáte z článku, ktorý uverejnil Page Six.

Uviedol, že „Dr. Oz zastavil distribúciu, pretože on, Seval a ich matka (Suna Oz) odhalili dôkazy o tom, že Nazlim ukradol peniaze jej otca. V tom istom článku sa uvádza, že čestné vyhlásenie Dr. Oza je podrobnejšie o platbách za byt. tvrdí: „Pokúšame sa získať späť prostriedky z týchto účtov, z ktorých aspoň časť predstavuje samotné nájomné od nájomníkov Oz LLC, ktoré ma teraz obviňuje v tomto newyorskom súdnom spore, že som jej ich nedistribuoval.“

V tom istom čestnom prehlásení Dr. Oz tiež obviňuje Nazlima z falšovania podpisu ich otca na jeho závete v roku 2018. Krátko pred zverejnením čestného vyhlásenia úrad hlavného prokurátora v Istanbule tvrdil, že Nazlim Oz má bankové účty v Holandsko, India a Kajmanské ostrovy.

Dr. Ozovo miestoprísažné vyhlásenie zachádza podrobnejšie o obvineniach

Dr. Oz kráčajúci po ulici v obleku
Dr. Oz kráčajúci po ulici v obleku

Nielenže to rozprúdilo kontroverziu v rámci rodiny, ale bolo hlásené, že turecký odborník na písanie rukou skúmal závet, ktorý bol obvinený z falšovania. Expert odvtedy oznámil úradu hlavného prokurátora v Istanbule, že závet bol údajne sfalšovaný.

V citáte z čestného prehlásenia Dr. Oza, ktoré získal BusinessInsider: „Toto je tiež jeden z mnohých problémov hlboko prepojených v prebiehajúcom súdnom spore našej rodiny v Turecku,“uviedol v čestnom vyhlásení, „v ktorom sa tvrdí, že Nazlim ukradol milióny dolárov nášmu otcovi, vrátane nájmov [z dvoch manhattanských bytov], ktoré boli vložené na účty našich rodičov – presne tie isté nájomné, o ktoré teraz tvrdí, že som ju pripravil… Dostupné dôkazy silne naznačujú (ak nie dokazujú priamo), že Nazlim nikdy nedostal žiadnu mesačnú distribúciu 15 000 dolárov."

Hovorte o dráme. Nie je jasné, čo by sa stalo, keby bola Nazlim Oz uznaná vinnou z krádeže a falšovania, z ktorých bola obvinená, ale je zrejmé, že Dr. Oz neprestane, kým nebude právne dokázaný, že došlo k nečestnej hre.

Odkedy zažaloval svoju sestru, je zaneprázdnený kampaňou za voľné miesto v senáte v Pensylvánii. Trump ho podporil a plánuje zastupovať republikánsku stranu.

Odporúča: