Kto sú okrem Toma Cruisa najbohatší top Gun: Maverick Stars?

Obsah:

Kto sú okrem Toma Cruisa najbohatší top Gun: Maverick Stars?
Kto sú okrem Toma Cruisa najbohatší top Gun: Maverick Stars?
Anonim

Akčná dráma Top Gun: Maverick mala premiéru v máji 2022 a fanúšikovia na celom svete boli nadšení, keď opäť videli Toma Cruisa ako kapitána Peta „Mavericka“Mitchella. Film je pokračovaním filmu Top Gun z roku 1986 a okrem Cruisa v ňom hrajú Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm a mnohí ďalší. V čase písania má film hodnotenie 8,6 na IMDb a v pokladni zarobil viac ako 783,8 milióna dolárov. Tom Cruise pôvodne nechcel natočiť pokračovanie, ale našťastie si to rozmyslel.

Zatiaľ čo Tom Cruise je nepochybne najbohatšou hviezdou Top Gun: Maverick s čistou hodnotou 600 miliónov dolárov, dnes sa bližšie pozrieme na to, aký bohatý je zvyšok obsadenia filmu. Pokračujte v posúvaní, aby ste zistili, kto je druhým najbohatším hercom vo filme s čistou hodnotou 50 miliónov dolárov!

8 Lewis Pullman má čistú hodnotu 1,5 milióna dolárov

Pilot scény Lewis Pullman
Pilot scény Lewis Pullman

Na začiatku zoznamu je Lewis Pullman, ktorý stvárňuje poručíka Roberta "Bob" Floyda vo filme Top Gun: Maverick. Okrem tejto úlohy je herec známy aj tým, že sa objavil vo filmoch ako The Strangers: Prey at Night a Bad Times at the El Royale, ako aj v minisérii Catch-22. V čase písania sa odhaduje, že Lewis Pullman má čistú hodnotu 1,5 milióna dolárov.

7 Jay Ellis má čistú hodnotu 3 milióny dolárov

Ďalším na zozname je Jay Ellis, ktorý hrá poručíka Reubena "Payback" Fitcha v akčnom dramatickom filme. Okrem Top Gun: Maverick hral Ellis aj v projektoch, ako sú seriály The Game a Insecure, ako aj v horore Escape Room.

Podľa Celebrity Net Worth sa v súčasnosti odhaduje, že Jay Ellis má čistú hodnotu 3 milióny dolárov.

6 Glen Powell má čistú hodnotu 7 miliónov dolárov

Prejdime ku Glenovi Powellovi, ktorý hrá poručíka Jakea "Hangmana" Seresa v Top Gun: Maverick. Okrem akčnej drámy si Powell zahral aj vo filmoch ako The Dark Knight Rises, Everybody Wants Some!!, Hidden Figures, Set It Up, ako aj komediálno-hororové predstavenie Scream Queens. V čase písania sa odhaduje, že Glen Powell má čistú hodnotu 7 miliónov dolárov.

5 Miles Teller má čistú hodnotu 10 miliónov dolárov

Miles Teller, ktorý stvárňuje poručíka Bradleyho „Kohúta“Bradshawa v akčnej dráme, je na rade. Okrem Top Gun: Maverick je Teller známy aj tým, že hral vo filmoch ako The Spectacular Now, Whiplash, The Divergent Series, War Dogs, Bleed for This a Thank You for Your Service. Podľa Celebrity Net Worth sa v súčasnosti odhaduje, že Miles Teller má čistú hodnotu 10 miliónov dolárov.

4 Val Kilmer má čistú hodnotu 10 miliónov dolárov

Ďalším na zozname je Val Kilmer, ktorý stvárňuje admirála Toma "Icemana" Kazanského vo filme Top Gun: Maverick. Okrem tejto úlohy je Kilmer známy tým, že hrá v projektoch ako The Doors, True Romance, The Ghost and the Darkness, Batman Forever a The Saint.

Podľa Celebrity Net Worth sa v súčasnosti odhaduje aj čistá hodnota Vala Kilmera na 10 miliónov dolárov.

3 Ed Harris má čistú hodnotu 25 miliónov dolárov

Scéna Eda Harrisa
Scéna Eda Harrisa

Prejdime k Edovi Harrisovi, ktorý hrá kontraadmirála Chestera „Hammer“Caina v akčnej dráme. Okrem Top Gun: Maverick si Harris zahral aj vo filmoch ako A Beautiful Mind, Gone Baby Gone, State of Grace a The Lost Daughter, ako aj v predstaveniach ako Empire Falls a Westworld. Podľa Celebrity Net Worth sa v súčasnosti odhaduje, že Ed Harris má čistú hodnotu 25 miliónov dolárov.

2 Jon Hamm má čistú hodnotu 45 miliónov dolárov

Jon Hamm hrá vo filme Top Gun: Maverick
Jon Hamm hrá vo filme Top Gun: Maverick

Jon Hamm, ktorý stvárňuje viceadmirála Beau "Cyclone" Simpson je ďalší. Okrem svojej úlohy v akčnom dramatickom filme je Hamm známy aj tým, že hrá v predstaveniach ako Mad Men, Good Omens, Unbreakable Kimmy Schmidt a Parks and Recreation, ako aj vo filmoch Deň, keď sa zastavila Zem, Million Dollar Arm, Družičky, Zlé časy v El Royale a Baby Driver. Podľa Celebrity Net Worth sa v súčasnosti odhaduje, že Jon Hamm má čistú hodnotu 45 miliónov dolárov.

1 Jennifer Connelly má čistú hodnotu 50 miliónov dolárov

A nakoniec, zoznam na prvom mieste uzatvára Jennifer Connelly, ktorá hrá Penelope "Penny" Benjamin v Top Gun: Maverick. Okrem akčnej drámy hrá Connelly aj vo filmoch ako A Beautiful Mind, Dark Water, He's Just Not That Into You a The Day the Earth Staod Still – ako aj v dystopickej šou Snowpiercer. Podľa Celebrity Net Worth má Jennifer Connelly v súčasnosti čistú hodnotu 50 miliónov dolárov, čo z nej robí druhú najbohatšiu hviezdu pokračovania Top Gun.

Odporúča: