Fanúšikovia Britney Spears sú „zmätení“, keď sa ukázalo, že jej otec žije v traileri

Fanúšikovia Britney Spears sú „zmätení“, keď sa ukázalo, že jej otec žije v traileri
Fanúšikovia Britney Spears sú „zmätení“, keď sa ukázalo, že jej otec žije v traileri
Anonim

Britney Spears otec, Jamie Spears, údajne žije v prívese v Kentwoode v štáte Louisiana. Kontroverzný konzervátorský úrad 39-ročného držiteľa Grammy bol skúmaný v správe New York Times v utorok jún 22. Správa tvrdila, že 68-ročný otec popovej speváčky žije v obytnom aute v Kentwoode, kde Britney vyrastala. Hostí langusty, navštevuje bar VFW a „drží sa pre seba.“Jamie má na starosti finančný majetok svojej dcéry spolu so spolukonzervátorom Bessemer Trust.

Britney Spears mama a otec
Britney Spears mama a otec

Getty

Jamie údajne žije v obytnom aute na parkovisku pri skladovacom zariadení.„Býval na kľukatej vidieckej ceste na okraji mesta v karavane zaparkovanom v sklade, v ktorom boli uložené zabalené pozostatky megawattovej kariéry jeho dcéry,“informovali The New York Times. Fanúšikovia Britney boli „zmätení“v správe, keď sa čudovali, prečo niekto, kto spravuje financie jeho dcéry, môže byť taký šetrný." Býva v prívese, no má na starosti miliónový majetok jej dcéry? Dáva to zmysel?" napísal jeden človek online. "Som presvedčený, že premárnil všetky jej peniaze. Britney pracuje odmalička a má len 60 miliónov dolárov," dodal ďalší. takú kontrolu nad životom niekoho iného,“dodal tretí.

Britney Spears
Britney Spears

V roku 2016 Britney uviedla súdne dokumenty, v ktorých sa ľudia zapojení do jej konzervatória pokúsili zasiahnuť do toho, s kým chodila a akou farbou namaľovala kuchynské skrinky.

Speváčka "Stronger" sa sťažovala, že jej otec pije "príliš veľa" a že to môže ovplyvniť aj jeho úsudok.

Súdny vyšetrovateľ, ktorý hovoril s Britney, v právnych dokumentoch napísal: „Vyjadrila, že má pocit, že sa ochranárstvo stalo proti nej utláčajúcim a kontrolným nástrojom.“

Britney Spears a jej otec Jamie
Britney Spears a jej otec Jamie

E! Online

"Je chorá z toho, že ju využívajú a povedala, že ona pracuje a zarába peniaze, ale všetci okolo nej sú na jej výplatnej páske," napísal vyšetrovateľ.

Povedala tiež, že jej otec bol „posadnutý: ňou až do tej miery, že musel schváliť, s kým sa spriatelila.

Napriek jej sťažnostiam súdny vyšetrovateľ rozhodol, že nútená správa by mala zostať zachovaná. Záznamy hovoria, že Jamie, zotavujúci sa alkoholik, sa stal násilníkom krátko po prevzatí kontroly nad ochranárskou správou.

Britney Spears v aute s otcom
Britney Spears v aute s otcom

Podľa svedectva Britneyinej gazdinej bol jej otec vinný zo „slovného napádania, tirád, nevhodného správania a alkoholických recidív.“

Počas rozhovoru Britney údajne povedala vyšetrovateľovi, že chce, aby bol výkon nútenej správy ukončený "čo najskôr."

Odporúča: