Žltá je farba reprezentujúca kampaň FreeBritney

Obsah:

Žltá je farba reprezentujúca kampaň FreeBritney
Žltá je farba reprezentujúca kampaň FreeBritney
Anonim

Žltá sa oficiálne stala farbou kampane FreeBritney. Hnutie, ktoré vytvorili znepokojení fanúšikovia a znepokojení občania, zaznamenáva nárast účastníkov a online interakcie, pretože fanúšikovia sa naďalej obávajú o emocionálnu, mentálnu a fyzickú pohodu Britney Spears.

Nedávna správa odoslaná na účet Britney ju zobrazovala v žltom oblečení s mnohými odkazmi na farbu a fanúšikovia odpovedali spojením žltej so slobodou.

Kampaň FreeBritney, ktorá bojuje za slobodu hviezdy z jej konzervatória a želá si, aby sa zapojila do sociálnych médií, chce odpovede a oni ich chcú hneď.

Britney uverejňuje veľmi žltú správu

Britney Spears bývala známa svojimi dokonalými tanečnými pohybmi a jedinečným hlasom. Ovládala pódiá po celom svete a vypredala albumy rekordnou rýchlosťou. Je smutné, že teraz je známejšia pre svoju nestabilitu a životné problémy ako pre svoju hudbu. Zdá sa, že nevie o ničom, čo sa deje vo svete okolo nej, a už niekoľko mesiacov posiela niekoľko zdanlivo strašidelných a veľmi znepokojujúcich správ. To priviedlo fanúšikov k presvedčeniu, že nie sú kontrolované len jej financie, ale celý jej život je diktovaný.

Nedávno zverejnila opakujúci sa obrázok seba v žltom crop tope a fanúšikom sa rýchlo pripomenula celá žltá správa, ktorú zverejnila v lete. Jej sekcia komentárov rozpráva príbeh o žltej značiacej slobodu, keď sa fanúšikovia modlia, aby opäť okúsila slobodu.

Britney's Freedom

Žltá znamená varovné znamenie a zdá sa, že Britney rozhodne razí žltý farebný motív. Svoj obraz označila slovami; "Žltá?…ahoj…aká je tvoja obľúbená farba??⭐️ ???" Fanúšikovia okamžite pripomenuli, že jej obľúbená farba je modrá, čo znamená kritické volanie o pomoc, ktoré táto žltá správa zobrazuje.

Fanúšikovia plne preskúmali žlté prvky Britneyho príspevku tým, že odpovedali nasledujúcimi komentármi; „žltá je farba slobody“, „moja obľúbená farba pre vás je vaša sloboda“a; "Toto je také znamenie, počujeme ťa Britney!"

Jeden fanúšik je taký neústupný, že Britneyina žltá správa je zámerná záhadná správa, ktorá je volanie o pomoc, ktorú zašiel tak ďaleko, že to povedal; „Je to, ako keď ľudia predstierajú, že si objednajú pizzu, ale v skutočnosti volajú 911, aby o tom ich násilník nevedel.“

Fanúšikovia si teraz osvojili žltú farbu ako reprezentáciu Britneyinej slobody a zostávajú neúnavní vo svojom úsilí dostať sa k Britney Spears a komunikovať s ňou živým, skutočným a hmatateľným spôsobom.

Odporúča: