The Weeknd plánuje nový seriál HBO „The Idol“; Tu je to, čo zatiaľ vieme

Obsah:

The Weeknd plánuje nový seriál HBO „The Idol“; Tu je to, čo zatiaľ vieme
The Weeknd plánuje nový seriál HBO „The Idol“; Tu je to, čo zatiaľ vieme
Anonim

Vie spievať, vie hrať a je jednou z najvýnosnejších R&B hviezd. The Weeknd si za posledný rok užíval celkom komerčný vrchol s jeho kriminálne podceňovaným albumom od Grammy After Hours a desiatkami ďalších ocenení, ktoré hromadili jeho kabinet. Do tohto písania The Weeknd predal viac ako 75 miliónov albumov a je jedným z najviac streamovaných umelcov na Spotify, okrem troch víťazstiev Grammy, piatich AMA a 19 trofejí Billboard Music Awards. Dokonca bol v roku 2016 nominovaný na najlepšiu pôvodnú pieseň.

Keď už hovoríme o svojej hereckej kariére, spoločnosť Deadline nedávno oznámila, že výkonný spevák je pripravený produkovať a účinkovať v úplne novom seriáli HBO The Idol. Kto budú jeho spoluhráči? O čom je príbeh? Kedy bude vydaný? Kto bude riadiť projekt? Tu nájdete všetky pálčivé otázky!

9 V tom bude hrať víkend

Ako už bolo spomenuté, The Weeknd bude hrať v pripravovanej šou. Bohužiaľ, spôsob, akým bude spevák hrať v seriáli, je v tejto chvíli stále dosť neznámy. V skutočnosti je taký cinefil, že vo svojom predchádzajúcom albume nazbieral množstvo filmových odkazov. Pred dvoma rokmi debutoval krátko vo filme Uncut Gems a o rok neskôr si zahral v scénke Saturday Night Live.

8 Bude tiež produkovať šou po boku Sama Levinsona

Sam Levinson
Sam Levinson

The Weeknd navyše prizval Sama Levinsona, aby s ním reláciu produkoval. Levinson sa stal hviezdou za to, že od roku 2019 doteraz vytvoril drámu Euphoria nominovanú na televíznu cenu HBO BAFTA. Okrem toho má vo svojom portfóliu aj niekoľko pôsobivých titulov vrátane Assassination Nation, Malcolm & Marie, Operation: Endgame a The Wizard of Lies.

7 Toto nebude spevákov prvý počin v herectve

Toto nebude The Weekndov herecký debut, keďže už predtým hral v niekoľkých projektoch. Po prvom vpáde do herectva v menšej úlohe, kde hral sám seba vo filme Uncut Gems a po druhom v paródii Saturday Night Live, napísal scenár k epizóde American Dad a zahral si v nej. Poskytol tiež voice-over diela pre tri postavy v epizóde Robot Chicken.

„Je to [The Weeknd] náš priateľ a je to skutočný cinefil, Abel,“povedal pre Variety režisér Uncut Gem Josh Safdie. „Skutočný cinefil. Jedným z jeho obľúbených filmárov je (David) Cronenberg a to dáva zmysel, pretože pochádza z Toronta. Ale pozerá veľa filmov.“

6 Prehliadka získa Rezu Fahima ako kreatívneho producenta

Ako jeden z kreatívnych producentov bude slúžiť aj dlhoročný spolupracovník The Weeknd Reza Fahim. Po tom, čo sa iránsky rodák presadil v odvetví nočného života, zmenil sa ako svoju ďalšiu destináciu na herecký svet.

L. A. je miesto pre snílkov. Umožňuje ľuďom vytvárať nové reality vo svojich domovoch, v budovách, vo filmoch. Mojím snom, nakoniec som sa rozhodol, bolo vybudovať magické priestory, ktoré by ľudí spojili, “napísal pre Vogue o svojej ceste a o tom, ako má kruh plný áčkových hudobníkov vrátane The Weeknda.

5 Aký je príbeh „The Idol“?

The Weeknd
The Weeknd

Pokiaľ ide o príbeh, The Idol sa bude sústreďovať okolo speváčky, ktorá sa zapletie do zakázaného vzťahu s majiteľom nočného klubu, ktorý, len málo vie, že je vodcom tajného zakázaného kultu. Nie sme si istí, akú postavu bude hrať The Weeknd, ale môžeme očakávať, že bude hrať guru nočného života.

4 The Weeknd bude produkovať aj pôvodný soundtrack seriálu

The Weeknd bude pravdepodobne produkovať aj pôvodný soundtrack šou. Predtým sa spevák "Starboy" podieľal aj na soundtrackovom albume The Hunger Games: Catching Fire. Účinkuje v elektropopovom džeme Elastic Heart, produkovanom spoločnosťou Sia. Pripojil sa tiež k rapperovi Kendricku Lamarovi v skladbe „Pray for Me“k soundtrackovému albumu Black Panther a „Earned It“od 50 Shades of Grey.

3 Kto bude hrať spolu so spevákom?

Bohužiaľ, až do tohto písania je The Weeknd jediným ohláseným členom obsadenia. Ako bolo uvedené z Harper Bazaar, Kevin Turner (Those Who Wish Me Dead), Aaron L. Gilbert (Joker) a Ashely Levinson (Malcolm & Marie) sú tiež zapísaní ako výkonní producenti. La Mar C. Taylor, spoluzakladateľ XO Records speváčky, Mary Laws (Succession) a Wassim Slaiby budú písať projekt.

2 Dátum vydania a upútavka sú stále neznáme

Keďže relácia je momentálne vo fáze vývoja, je bezpečné neočakávať premiéru tak skoro. Na premiéru si fanúšikovia budú musieť pravdepodobne počkať najskôr v roku 2022 alebo začiatkom roku 2023. Vzhľadom na silné väzby speváka na hudobný priemysel môžeme očakávať, že sa k nemu v šou pripojí aj hviezda IRL R&B.

1 Bude sa vysielať na HBO

Ako už bolo spomenuté, The Idol sa bude vysielať na HBO a zaradí sa do zoznamu skvelých kultových a romantických seriálov a dokumentov tejto streamovacej platformy. Zoznam obsahuje The Vow, Heaven's Gate: The Cult of Cults, True Blood a ďalšie.

Odporúča: