Nicole Kidman havarovala v Las Vegas Show svojho manžela

Obsah:

Nicole Kidman havarovala v Las Vegas Show svojho manžela
Nicole Kidman havarovala v Las Vegas Show svojho manžela
Anonim

Nicole Kidman dokázala, že dokáže prekvapiť po tom, čo zlyhala na poslednej šou svojho manžela Keitha Urbana v Las Vegas. Tento country spevák mal v sobotu večer vystúpenie v Koloseu v Caesar’s Palace, keď na pódium priviedol veľmi špeciálneho hosťa.

V klipe zverejnenom na Keithovej stránke Instagramu je vidieť, ako spevák ťahá svoju manželku na pódium. "Ako sa voláš? Odkiaľ si?" pýta sa Keith hravo, keď si ju pritiahol k sebe. „Nicole Urbanová,“odpovedá herečka so svojím vydatým menom.

Nicole mala obavy z Keithovho šatníka

Nicole potom povie, že chce vyzdvihnúť sako, ktoré predtým v sete hodil na zem. „Chcem dostať tvoju bundu. Položil si to na zem," povedala. "Doslova povedala: 'Nestraťte to sako' a ja som rád: 'Ako stratím to sako?'" povedal Keith davu, keď prechádzali cez ulicu. bundu, aby ste ju získali späť.

Jeden z Keithových kolegov z kapely ho „ukradol“, keď si ho Keith vyzliekol, ale podal ho Nicole, ktorá si sako obliekla. Nicole pred odchodom z pódia pobozkala dav.

Keithov koncert nebol pôvodne súčasťou jeho rezidencie v Las Vegas, ale bol požiadaný, aby odohral ďalších 5 vystúpení po tom, čo Adele zrušila svoju show kvôli kreatívnym rozdielom a obavám COVID (hoci momentálne pracuje na inej rezidencii).

„Raz v noci sme dostali veľmi panický telefonát s otázkou, či by sme mohli vyplniť veľa vystúpení a vyšlo to perfektne,“povedal Keith PEOPLE o tom, že ho na poslednú chvíľu požiadali, aby zaplnili miesta. „Milujem tú miestnosť,“dodal o vystúpení v Koloseu. „Javisko je doslova aréna, je to šialené."

Zatiaľ čo spevák minulú sobotu vyzeral, že sa na pódiu zabával, toto je jeho posledné vystúpenie Sin City, aspoň zatiaľ. Nedáva si však prestávku, pretože Keith vyráža na turné po USA.

Napriek tomu, že sú Keith a Nicole manželmi 16 rokov, majú tendenciu byť o svojom vzťahu veľmi súkromní. Pár sa pôvodne stretol na G’Day La v roku 2005, na podujatí, ktoré si ctí Austrálčanov (obe celebrity majú austrálske občianstvo). Pár sa zosobášil nasledujúci rok.

Nicole porodila ich prvú dcéru, Faith Margaret, v roku 2008, zatiaľ čo ich druhá dcéra, Sunday Rose, sa narodila v roku 2010 prostredníctvom gestačnej náhrady. Nicole má tiež dve dospelé deti – dcéru Isabellu a syna Connora – ktorých si adoptovala počas manželstva s Tomom Cruisom.

Odporúča: