Playboi Carti hovorí „Postarám sa o svoje dieťa mama“, ale Iggy Azalea nesúhlasí

Obsah:

Playboi Carti hovorí „Postarám sa o svoje dieťa mama“, ale Iggy Azalea nesúhlasí
Playboi Carti hovorí „Postarám sa o svoje dieťa mama“, ale Iggy Azalea nesúhlasí
Anonim

Playboi Carti hovoril o svojej malej mame Iggy Azalea v novom rozhovore, kde ju chválil ako „jednu z najlepších matiek na svete“, no znie to tak, že Iggy to nemá. Austrálska speváčka zavolala na svojho bývalého bývalého partnera na Twitteri a povedala mu, aby sa nenechal „uniesť“predtým, ako priznal, že sa k nej v skutočnom živote správa „ako sh-t“. Hovorí, že ich vzťah je taký zlý, že s rapperom prestala komunikovať.

Playboi Carti hovorí, že sa stará o Iggy Azalea, ale ona hovorí, že platí svoje vlastné účty

"A Iggy, je to skvelá mama. Milujem ju na smrť. Som slobodný. Teraz je slobodná. Ale je to jedna z najlepších matiek na svete," povedala Carti pre XXL Magazine. "Milujem ju na smrť. Je to najlepšia matka na svete."

Pokračoval: „Platím veľa účtov. Starám sa o veľa ľudí. Starám sa o mamu. Starám sa o rodinu. Starám sa o svoju malú mamu, starám sa o syna. Je tu veľa ľudí, o ktorých sa starám.“

Znie to, akoby sa Carti snažila byť milá, ale jeho poznámka o starostlivosti o ňu musela zasiahnuť nervy. Niekoľko hodín po zverejnení rozhovoru Iggy tweetovala so svojou stranou príbehu.

„Postarať sa o mňa? Lmaoooo," napísala. "nenechajme sa teraz uniesť."

Iggy Azalea hovorí, že ona a Playboi Carti nie sú „ani vzdialene“za dobrých podmienok

Zdá sa, že Cartiin tím si všimol jej tweety, pretože oslovili Iggy „v nádeji“, že bude ticho. Ona nie. Speváčka hovorí, že aj keď si vážila, že ju nazývali dobrou mamou, ostatné jeho komentáre neodrážali jej realitu.

„boli ste uvedení do omylu. Neznášam to s mužom, o ktorom ani zďaleka nie som v dobrom vzťahu s tvrdením, že platí moje účty. platím svoje účty. Po druhé, hovoriť pekné veci na pohovore znie skvele, ale v skutočnom živote so mnou hovorí ako sh-t tak zle, že som musel zastaviť akýkoľvek priamy kontakt.“

Upozornenie na drámu. Najpodivnejšie na celej situácii je, že Carti trvala na tom, aby sa jeho komentáre o nej dostali do posledného rozhovoru.

„Len sa uistite, že mám rád svoju detskú matku,“povedal. „Určite musí vedieť, že [Iggy] je najlepšia matka na svete. Môj syn je dokonalý. Je príliš dokonalý. Potrebujem ho trochu zdrsniť."

Odporúča: