The Bachelor': The First Rose Bachelor Ever Gives Is Rejected

Obsah:

The Bachelor': The First Rose Bachelor Ever Gives Is Rejected
The Bachelor': The First Rose Bachelor Ever Gives Is Rejected
Anonim

Upozornenie: Obsahuje spoileryPremiéra novej série filmu The Bachelor sa nezačala presne tak, že sa mládenec Clayton Echard rozbil. Nielenže bola odmietnutá prvá ruža, ktorú ponúkol, ale na konci epizódy už dvaja jeho potenciálni nápadníci odišli domov.

Clayton, ktorý s nadšením začal šou tým, že sa podelil s kamerami o svoje veľké nádeje, že si nájde manželku, bol, pochopiteľne, udalosťami dosť deprimovaný.

Clayton povedal divákom: „Toto nie je spôsob, akým som dúfal, že začnem svoju cestu za hľadaním lásky“

Sklíčene sa zveril divákom: „Prvá ruža, ktorú som dal ako bakalár, bola odmietnutá. Toto nie je spôsob, akým som dúfal, že začnem svoju cestu za hľadaním lásky."

Avšak Salley's – operátor robota na operáciu chrbtice, ktorý odmietol ružu – bolo ľahké vcítiť sa do zdôvodnenia, prečo tak urobil. Súťažiaca so zlomeným srdcom prezradila, že sa ten víkend mala vydať za svojho bývalého snúbenca, čo je míľnik, kvôli ktorému sa jej zatočila hlava.

Salley nedokázala skryť svoj smútok a so slzami v očiach sa rozhodla priznať Claytonovi. "Tento víkend bol pre mňa mimoriadne ťažký, v minulosti som bol zasnúbený a včera som sa mal oženiť. Časť zo mňa ťahajú domov, ale nechcel som dospieť k tomuto rozhodnutiu, kým som ťa nestretol."

„A vyzeráš naozaj dobre. Počul som o tebe len skvelé veci. Cítim sa zvláštne byť tu cez víkend mojej svadby."

Blondínka sa potom zlomila a povedala: „Myslela som si, že som na niečo také pripravená a nie… neviem, či je moje srdce pripravené.“

Clayton ako džentlmen utešoval svojho nápadníka predtým, než komentoval ich spoločnú chémiu „Naozaj si myslím, že tam niečo potenciálne je.“

Predtým, ako Claytonovi odmietli ružu, vyhlásil, že „určite existuje chémia“

Po chvíli zmiznutia sa Echard vrátil a vyzeral, akoby niečo držal za chrbtom. Vyhlásil: „Pravdupovediac, rozprávame sa, určite je tam chémia… Naozaj mám pocit, že by tu mohlo byť niečo výnimočné, a tak ťa tu naozaj, naozaj chcem.“

„Tak veľmi, že to chcem dokázať. A tak Salley, prijmeš túto ružu?"

Prekvapená Salley povedala, že potrebuje čas na premyslenie svojej odpovede. O chvíľu neskôr sa rozhodla a potvrdila Claytonovi: "Chcem prijať tú ružu… Moje srdce jednoducho nie je na mieste, kde by som mohla. A cítim sa z toho tak zle. Moje srdce jednoducho nie je pripravené."

Potom opustila show a nechala za sebou sklamaného Claytona.

Odporúča: