Sú si Henry Cavill a Tom Cruise blízki v skutočnom živote?

Obsah:

Sú si Henry Cavill a Tom Cruise blízki v skutočnom živote?
Sú si Henry Cavill a Tom Cruise blízki v skutočnom živote?
Anonim

Henry Cavill a Tom Cruise v Mission: Impossible – Fallout tvoria jeden z najväčších tandemov v histórii akčných filmov. Hlavný poľný agent Impossible Mission Force, Ethan Hunt, nemohol dostať lepšieho partnera ako Supermana. Samozrejme, pri 6'1" zastrašujúcej postave Muža z ocele vyzerali všetci v obsadení menšími, najmä samotná hlavná hviezda, ktorá má len 5'9". Ale špeciálne efekty odviedli dokonalú prácu pri skrytí tohto výškového rozdielu.

V konečnom dôsledku to bola Cavillova lámajúca sa kostýmová, svalnatá postava plus huňaté fúzy – čo stálo Warner Bros. 25 miliónov dolárov na CGI pre Justice League – čo z neho urobilo perfektnú voľbu pre úlohu agenta CIA Augusta Walkera. Táto hrubá sila postavy bola dokonalým kontrastom k Huntovi a tradičnej špionáži MMF. Vďaka tejto dynamike, ktorá sa na plátne dobre hrá, vás prinúti uvažovať o tom, ako blízko sú si herci v skutočnom živote. Tu je to, čo vieme o ich vzťahu.

Tom Cruise inšpiroval Henryho Cavilla, aby robil svoje vlastné kaskadérske kúsky

Podľa Cavilla to bol Cruise, kto ho prinútil robiť väčšinu vlastných kaskadérskych kúskov vo filme The Witcher od Netflixu. „Pokiaľ ide o kaskadérske kúsky, vždy som rád robil fyzické veci,“povedal Patrickovi Stewartovi počas Variety's Actors on Actors. "Práca s Tomom Cruisom mi skutočne pomohla - alebo možno v očiach producentov ešte zhoršila moje potešenie z kaskadérskych kúskov. Naozaj ich chcem teraz robiť a myslím si, že je to základný kúsok pre postavu." Hviezda Batmana proti Supermanovi rozprávala hercovi zo Star Treku o jeho prípravách na rolu Ger alta z Rivie.

Väčšinu svojich kaskadérskych kúskov urobil aj vo Falloute, okrem jedného – šialeného HALO skoku. Cruise mu to zrejme odmietol dovoliť. "Toto je pre mňa jeden z najsmutnejších príbehov filmu," povedal Cavill."Prišiel deň a ja som prosila Toma: 'Mám na sebe padák, mám nejaký aerodynamický tunel (tréning), určite môžem len skákať?" A on povedal: 'Henry, presne viem, ako sa cítiš. Chápem, doteraz si vo filme urobil každý jeden trik, ale tento ti nedám dopustiť. Chce to špecifický tréning.'"

Hviezda Top Gun vyskočila z vojenského dopravného lietadla C-17 106-krát, aby získala tri zábery potrebné na scénu. Potom slávne spôsobil, že produkcia prerušila natáčanie po tom, čo si zlomil členok počas kaskadérskeho skoku na budove. Lekári povedali, že možno už nikdy nebude chodiť, ale to jednoducho nejde. Hovoríme o hercovi, ktorý tak veľmi miluje beh, Rotten Tomatoes má oficiálnu kompiláciu všetkých behov, ktoré kedy vo svojich filmoch robil.

Takže šesť týždňov po zranení bol Cruise doslova v prevádzke. Bol schopný pokračovať vo svojich bláznivých kúskoch, čím zachránil produkciu pred takmer zmeškaním cieľového dátumu vydania. Niet divu, že sa Cavill odvážil predviesť svoje vlastné kúsky pre Zaklínača.

Herci sa navzájom veľmi obdivujú

Ak na YouTube vyhľadáte „Henry Cavill a Tom Cruise“, nájdete videá, na ktorých sa herci navzájom fandia. Napríklad Cavill veľa blúznil o Cruisovom neuveriteľnom zotavení zo zranenia členka. "Veľmi tvrdo sa sústreďuje a lieči sa. Je to nadčlovek, ten muž," povedal herec Enola Holmes v rozhovore. "Stále ide a ide a ide. Je to stroj. Veľmi si toho muža vážim. Naozaj, naozaj áno. Je tvrdý a robí na mňa dojem."

Rovnako ako väčšina filmových fanúšikov, aj Cruise si pochvaľoval Cavillovu ikonickú reload paží vo Falloute. "Keď to urobil, povedal som si: 'To je jednoducho úžasné'," povedal počas rozhovoru s hercami. "Prebíjať bicepsy - to bolo úžasné!" Cruise dokonca povzbudil Cavilla, aby urobil kaskadérsky kúsok na podujatí.

Herec z riskantného biznisu si určite cení Cavillovu účasť v sérii Mission Impossible."Bolo to tak zábavné priviesť ho dnu. Tá bitka v kúpeľni je brutálna. Je tiež tvrdý a ty musíš byť… Bol to veľmi ťažký boj. Podliatiny, brutálny a zábavný. Ten chlap je proste úžasný, “povedal o ich akčnej bitke v kúpeľni vo Falloute. Cruise tiež opísal Cavilla ako "skvelého herca, skvelého športovca, veľmi charizmatického."

Trollujú sa navzájom na Instagrame

Možno ich najúžasnejší moment priateľstva bol, keď Cavill privítal Cruise na Instagrame jemným trollingom. Po tom, čo Cruise zverejnil svoje prvé obrázky, The Man from U. N. C. L. E. star odovzdala paródiu na kaskadérske kúsky s popisom: „Vidím tvoj kaskadérsky kúsok, ktorý sa vzpiera smrti, pán Cruise a ja ťa vychovávam ako trénovaného kaskadéra Akita! Vitajte na Instagrame, môj priateľ!“

Odporúča: