Zoe Kravitz Rocks Odvážne vystrihnuté šaty s Robertom Pattinsonom na premiére Batmana

Obsah:

Zoe Kravitz Rocks Odvážne vystrihnuté šaty s Robertom Pattinsonom na premiére Batmana
Zoe Kravitz Rocks Odvážne vystrihnuté šaty s Robertom Pattinsonom na premiére Batmana
Anonim

Zoe Kravitz sa v stredu vydala na červený koberec na londýnskej premiére filmu The Batman v BFI IMAX Waterloo v úžasných šatách s výrezom.

Na červenom koberci bola spojená so samotným Batmanom Robertom Pattinsonom a hercami Andym Serkisom a Paulom Danom. Film, ktorý režíroval režisér Cloverfield Matt Reeves, predstavuje divákom novú verziu Brucea Wayna. Je to jeden z najočakávanejších a najdiskutovanejších filmov roku 2022.

Zoe Kravitz má na premiére v Londýne úžasné vystrihnuté šaty YSL

Herečka, 33, ktorá hrá Catwoman, sa v superhrdinskom filme vybrala na červený koberec v úžasných vlastných čiernych šatách Saint Laurent od Anthonyho Vaccarella, ktoré mali na košíčkoch elegantné výrezy.

Doplnky zachovala jednoducho, róbu s hrebenatkovým okrajom spojila s čiernymi a perleťovými náušnicami a čiernymi mulicami spolu so zbierkou malých tetovaní.

Vlasy nosila v elegantnom a priliehavom drdole s ofinou vyčesanou do strán a minimálnym mejkapom, čím ukázala svoju prirodzenú krásu.

Herečka ide v stopách Earthy Kitt, Julie Newmar, Halle Berry a Michelle Pfeiffer, ktoré všetky predtým hrali ako Catwoman v sérii Batman.

Kravitz vyzerala úžasne, keď použila jednoduché, ale vypasované šaty na zvýraznenie svojej postavy.

„Samozrejme, že chceš vyzerať dobre v obleku, ale chcel som, aby to bolo realistické, že v tomto filme dokážem čokoľvek. Takže som musel byť silný. Stal som sa silnejším Bolo to dobré, keď som videla, čoho som schopná. Cítila som sa sebavedomo – a mohla som nakopnúť pár,“prezradila nedávno pre Elle Magazine.

Robert Pattinson sa pridáva ku Kravitzovi na červenom koberci

Robert, 35, ktorý hrá Brucea Wayna, mal na podujatí v BFI IMAX Waterloo oblečený nadrozmerný sivý blejzer a zodpovedajúce nohavice.

Popri kombinácii nohavíc a blejzrov mal herec Tenet na sebe čierny sveter, mohutné topánky a strieborný náramok.

V rozhovore pre magazín GQ Pattinson prezradil, že strávil toľko hodín natáčaním Batmana v tme, až zozelenal.

„Potom som bol naozaj, naozaj, naozaj mŕtvy. Pozrel som sa na svoju fotku z apríla a vyzeral som zelený,“prezradil.

„Charakter natáčania bol taký izolovaný, vždy sa strieľalo v noci a cítil som sa veľmi sám. V obleku vás naozaj nepúšťajú von zo štúdia, takže som sotva vedel, čo sa vonku deje.“

Odporúča: