Koľko bol Bruce Willis zaplatený za výkon ocenený cenou Razzie vo filme „Cosmic Sin“?

Obsah:

Koľko bol Bruce Willis zaplatený za výkon ocenený cenou Razzie vo filme „Cosmic Sin“?
Koľko bol Bruce Willis zaplatený za výkon ocenený cenou Razzie vo filme „Cosmic Sin“?
Anonim

Bruce Willis je jednou z najväčších hviezd všetkých čias a v oblasti zábavy urobil zo všetkého. Zakotvil legendárne franšízy, hral vo veselých reklamách a dokonca sa nezabudnuteľne objavil v Priatelia. Možno premeškal nejaké veľké príležitosti, ale Willisova kariéra je stále legendou.

V týchto dňoch hrá v mnohých béčkových filmoch a fanúšikovia si myslia, že stratil nadšenie pre herectvo. Jeho úloha vo filme Cosmic Sin je nedávnym príkladom, no Willis si na svoj čas v zabudnuteľnom filme stále zarobil.

Pozrime sa a uvidíme, koľko zarobil za film.

Koľko zarobil Bruce Willis za „kozmický hriech“?

Počas vrcholnej kariéry len málo filmových hviezd na svete robilo veci väčšie a lepšie ako Bruce Willis. Možno začal v televízii, ale akonáhle prešiel na veľkú obrazovku, Willis sa stal jednou z najznámejších tvárí na planéte.

Herec ukázal svetu, že sa mu môže dariť v rôznych žánroch, ale keď sa objavil v akčných filmoch, stalo sa niečo skutočne veľkolepé. Zdá sa, že niektorí ľudia sa pre určité úlohy narodili, a to určite platí pre Willisovu dobu ako John McClane vo filme Die Hard.

Samozrejme, Willis hral aj v ďalších hitoch ako Pulp Fiction, The Fifth Element, The Sixth Sense, Armageddon, Sin City, Unbreakable.

Po rokoch neúnavnej práce vo filmovom priemysle sa Willisovi podarilo dosiahnuť obrovský čistý majetok, ktorý by mal šťastie pre každého.

Willis zarobil milióny za svoje úlohy

Podľa Celebrity Net Worth má Bruce Willis v súčasnosti majetok vo výške 250 miliónov dolárov. Opäť platí, že jeho herecká kariéra je to, čo ho dostalo na tento finančný vrchol, a niektoré zo šekov, ktoré po ceste vybral, sú skutočne šokujúce.

Koľko zarábal Willis v najlepších rokoch?

Jeho zárobky z filmu Šiesty zmysel z roku 1999 dosiahli 100 miliónov dolárov vďaka štedrému zníženiu hrubého príjmu filmu. Jeho plat vopred bol 14 miliónov dolárov. V čase písania tohto článku sú to druhé najväčšie peniaze, aké kedy jeden herec zarobil film,“píše Celebrity Net Worth.

Správne, herec získal 9-cifernú výplatu za jeden film a verte nám, keď povieme, že to nebol jediný prípad, keď dostal za svoje služby prémiu.

Samotné filmy Die Hard mu prinášajú veľa peňazí.

„Za prvý Die Hard zarobil 5 miliónov dolárov, za druhý 7,5 milióna, za tretí 15 miliónov a za štvrtý 25 miliónov. Celkovo, predtým, než sa upraví inflácia, Bruce zarobil najmenej 52 miliónov dolárov z franšízy Die Hard. Po zohľadnení inflácie je to viac ako 70 – 80 miliónov dolárov,“uvádza Celebrity Net Worth.

Samozrejme, to bolo vtedy, keď bol Willis ešte prosperujúcou hviezdou. V týchto dňoch je už za týmto bodom a je v malých projektoch, ktoré nemajú veľa pokrytia. Napriek tomu stále zarába milióny.

Willis vyrobený za 1-2 milióny dolárov za „kozmický hriech“

V súčasnosti Bruce Willis stále zarába slušné peniaze, no robí to nezvyčajným spôsobom. Willis má hodnotu mena, aby si za svoje služby účtoval prémiu, ale na natáčaní nezotrvá dlho a zdá sa, že má v úmysle rozbehnúť čo najviac projektov.

Podľa Make The Switch: „Produkcia filmov ako 'Cosmic Sin' sa točí okolo jedného alebo dvoch dní, kedy sa Bruce objaví na natáčaní s nulovým nadšením, námesačne sa prechádza a núti produkčný tím, aby sa sám pustil ošúchaný, aby si mohol priblížiť a oddialiť svoje súkromné lietadlo."

„Za jeden deň práce dostane Willis 1 až 2 milióny dolárov, producenti môžu použiť jeho tvár na plagáte (ten pre 'Cosmic Sin' znovu používa staré umelecké diela z marketingového materiálu k 'Die Ťažký 4') a film si získa určitý stupeň uznania. Šikovní producenti robia tento druh filmov so stratou ako daňový odpis,“pokračovala stránka.

Toto je celkom zaujímavý pohľad do zákulisia, pretože ukazuje, kde sa Willis vo svojej kariére nachádza. Ukazuje tiež, že menšie štúdiá investujú len preto, aby sa jeho meno pripojilo k projektu. Toto sa, samozrejme, robí s nádejou, že vzbudíte záujem príležitostných divákov.

Bruce Willis navždy zostane legendou filmového priemyslu, no v tejto chvíli už nie je tou hlavnou hviezdou kasy, ktorou kedysi bol.

Odporúča: