Čo povedal Bill Skarsgård o „It: Kapitola 3“

Obsah:

Čo povedal Bill Skarsgård o „It: Kapitola 3“
Čo povedal Bill Skarsgård o „It: Kapitola 3“
Anonim

To: Kapitola 3 bola na mysli asi každému a možno v skutočnosti hovoríme "Ahoj!" skôr ako neskôr, pokiaľ je to na Billovi Skarsgårdovi. Herec dal jasne najavo, že sa chce vrátiť do toho strašidelného kostýmu klauna, na náš vkus až príliš.

Zo všetkých príšer Stephena Kinga je Pennywise z It to najstrašidelnejšie, no našťastie, po dvoch veľmi dlhých a úzkostlivých filmoch bola postava zabitá, aby sa už nikdy nevrátila, aby spôsobila zmätok deťom Derry, alebo sme si to aspoň mysleli!

Vzhľadom na Skarsgårdovu cestu by však nakrútil tretí film a presne vie, ako by to dopadlo. Tu je všetko, čo Bill Skarsgård povedal o potenciálnom It: Kapitola tri.

Aktualizované 9. mája 2021 Michaelom Chaarom: Hororová franšíza The It sa skončila už v roku 2019, čo viedlo fanúšikov k otázke, či môžu očakávať It: Kapitola 3. Zatiaľ čo Bill Skarsgård dúfal v tretí diel, nezdá sa, že by sa tak stalo. Hoci tretí film nie je na stole, zdá sa, že Skarsgård a filmový režisér Andy Muschietti by boli otvorení myšlienke „spin-off“Pennywise zdôrazňujúceho príbeh o pôvode darebáka, pretože bol skutočne zabitý po tom, ako Stephen King druhá kniha, preto fanúšikovia veria, že ak by sa malo stať vedľajšie dielo, bol by to skôr príbeh než príbeh po ňom.

'To: Kapitola tretia': Už sa to blíži?

Bolo zaujímavé vidieť, že raz v Hollywoode to nebude ako každá iná franšíza, ktorá rozťahuje svoje príbehy do ton pokračovaní, ale to, čo sa vyrobilo, bolo všetko, čo sa dalo, alebo bolo ? Mnohí fanúšikovia franšízy volali po It: Chapter 3 a nie sú jediní.

Skarsgård chce, aby za správnych okolností bol aj tretí film. Ako väčšina súčasných producentov, herec verí, že prequel v tom istom vesmíre bude vhodný, no mohol by sa skutočne zrealizovať aj tretí diel?

Pre Entertainment Weekly before It: Kapitola 2 mala premiéru, že by sa rád znova dostal do postavy, ale že „prístup“by musel byť správny.

"To [To: Kapitola 3] by k tomu musel byť správny typ prístupu, " povedal Skarsgård. "Kniha končí tam, kde končí druhý film, takže to je posledná kapitola tohto príbehu. Je tu zaujímavý aspekt návratu v čase predtým, ako sa toto všetko stalo," pokračoval.

Herec ďalej spomenul, ako by mohlo byť zábavné vytvoriť úplne nový príbeh mimo knihy, pričom povedal, že by to bol „samostatne stojaci príbeh, ale očividne v tom istom vesmíre. Takže tam môže byť niečo zaujímavé von z toho. Myslím, že by to bola zábava,“dokončil.

Stephen King & The Extended Universe

Je možné, že zdrojový materiál nebol vykrvácaný na to, čo by bolo potrebné pre It: Kapitola 3.

Pokiaľ ide o filmy, v It: Chapter Two bola scéna, ktorá by mohla byť dobrým východiskovým bodom pre tretí prequel film. Aj keď vieme, že stará žena, ktorá terorizuje Beverly, bola Pennywise, fotografie, ktoré sú v jej dome, by mohli spojiť druhú kapitolu s prequelom.

Nevieme, či to boli skutočné fotky alebo len časť príbehu, ktorý Pennywise rozprávala ako stará žena, ale bolo zaujímavé vidieť Pennywise bez make-upu. Mal vlastne dcéru? Mohol by to byť nápad na tretí film?

No, an To: Kapitola 3 sa nedeje. Napriek tomu, že Kingov román naznačuje čas pred Pennywiseom, naozaj to nevyzerá, že by sa film mal stať.

Nikto mimo Billa nekomentoval tretí film a vzhľadom na to, že knihy sa v skutočnosti končia, mnohí veria, že by bolo voči Stephenovi Kingovi neúctivé pokračovať s Pennywiseom napriek tomu, že King zabil preč po druhej knihe.

Hoci tretí film možno neožije, neznamená to, že Pennywise je navždy preč. Zatiaľ čo sa Kingove knihy na veľkom plátne naplnili, mnohí volajú po sérii Pennywise, alebo „spin-off“, ak chcete.

Minulý rok režisér oboch filmov It, Andy Muschietti, škádlil, že spin-off Pennywise sa naozaj môže stať. Aj keď sú tu nejaké „nápady“, zdá sa, že to: Tretia kapitola už chvíľu nebude!

Odporúča: