Najlepšie filmy Bena Afflecka podľa IMDb

Obsah:

Najlepšie filmy Bena Afflecka podľa IMDb
Najlepšie filmy Bena Afflecka podľa IMDb
Anonim

Od Bradleyho Coopera, cez Ashtona Kutchera až po Anne Hathaway – každá hollywoodska hviezda si zaslúži mať rebríček svojich filmov a Ben Affleck určite nie je iný. Táto 48-ročná hviezda, ktorá sa nedávno preslávila stvárnením Batmana, pôsobí vo filmovom priemysle od roku 1981 a v priebehu rokov hrala v mnohých filmových trhákoch, ako aj držiteľoch Oscara.

Okrem toho, že je Ben talentovaný herec, mal v priebehu rokov úspech aj ako filmový režisér, producent a scenárista. Dnešný zoznam obsahuje filmy, v ktorých hral, a zoraďuje jeho najlepšie podľa hodnotenia IMDb.

Od zamilovaného Shakespeara po Gone Girl – pokračujte v posúvaní, aby ste zistili, ktorý z filmov Bena Afflecka sa umiestnil na prvom mieste!

10 Shakespeare In Love (1998) – IMDb Hodnotenie 7.1

Ben Affleck vo filme Zamilovaný Shakespeare
Ben Affleck vo filme Zamilovaný Shakespeare

Na začiatku zoznamu na 10. mieste je romantická dobová dráma z roku 1998 Zamilovaný Shakespeare. Vo filme, ktorý zobrazuje mladý život slávneho dramatika Williama Shakespeara, hrá Ben Affleck Neda Alleyna a hrá po boku známych hercov ako Gwyneth P altrow, Joseph Fiennes, Geoffrey Rush, Colin Firth a Judi Dench. Zamilovaný Shakespeare má momentálne na IMDb hodnotenie 7,1.

9 Chasing Amy (1997) – hodnotenie IMDb 7.2

Ben Affleck vo filme Chasing Amy
Ben Affleck vo filme Chasing Amy

Ďalej na zozname je komediálna dráma Chasing Amy z roku 1997. Vo filme - ktorý je o komickom mužovi, ktorý sa zamiluje do lesbickej ženy - Ben Affleck hrá Holdena McNeila a hrá spolu s Joey Lauren Adams, Jason Lee, Dwight Ewell a Jason Mewes. V súčasnosti má Chasing Amy aj hodnotenie 7,2 na IMDb, čo znamená, že zdieľa deviate miesto v tomto zozname so Zamilovaným Shakespearom.

8 Clerks II (2006) – hodnotenie IMDb 7.3

Ben Affleck vo filme Clerks II
Ben Affleck vo filme Clerks II

Číslo osem na zozname patrí komédii Clerks II z roku 2006. V pokračovaní filmu Clerks z roku 1994 hrá Ben Affleck zákazníka Gawking spolu s hlavným obsadením, ktoré tvorili Jeff Anderson, Brian O'Halloran, Rosario Dawson, Trevor Fehrman, Jennifer Schwalbach a Jason Mewes.

Clerks II má momentálne na IMDb hodnotenie 7,3.

7 The Accountant (2016) – hodnotenie IMDb 7.3

Ben Affleck vo filme The Accountant
Ben Affleck vo filme The Accountant

Prejdime k akčnému trileru The Accountant z roku 2016, v ktorom Ben Affleck hrá certifikovaného verejného účtovníka, ktorý sa živí vyváraním kníh zločineckých a teroristických organizácií. Okrem Bena Afflecka si vo filme zahrali aj Anna Kendrick, J. K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor a John Lithgow. V súčasnosti má The Accountant na IMDb hodnotenie 7,3, čo mu dáva siedme miesto v dnešnom zozname!

6 Dogma (1999) – hodnotenie IMDb 7,3

Ben Affleck vo filme Dogma
Ben Affleck vo filme Dogma

Číslo šesť na zozname najlepších filmov Bena Afflecka podľa IMDb patrí fantasy komédii Dogma z roku 1999. Ben Affleck vo filme hrá Bartlebyho a hrá po boku hercov ako Matt Damon, Linda Fiorentino, Salma Hayek, Jason Lee, Bud Cort, Jason Mewes, Alan Rickman a Chris Rock. V súčasnosti má Dogma hodnotenie 7,3 na IMDb, čo znamená, že zdieľa svoje miesto v zozname s The Accountant.

5 The Town (2010) – hodnotenie IMDb 7,5

Ben Affleck vo filme The Town
Ben Affleck vo filme The Town

Túto päťku najlepších filmov Bena Afflecka otvára kriminálny triler The Town z roku 2010. Hollywoodska hviezda v ňom stvárňuje bankového lupiča Douga 'Duggieho' MacRaya a hrá po boku Rebeccy Hall, Jona Hamma, Jeremyho Rennera, Blake Lively, Titusa Wellivera, Petea Postlethwaita a Chrisa Coopera. V súčasnosti má The Town, na ktorom sa podieľal scenár a réžiu Ben Affleck, hodnotenie 7,5 na IMDb.

4 Dazed And Confused (1993) – IMDb Hodnotenie 7,6

Ben Affleck vo filme Dazed and Confused
Ben Affleck vo filme Dazed and Confused

Číslo štyri na zozname patrí komédii o dospievaní z roku 1993 Dazed and Confused. Vo filme hrajú Jason London, Milla Jovovich, Cole Hauser, Parker Posey, Adam Goldberg, Joey Lauren Adams, Matthew McConaughey, Nicky Katt, Rory Cochrane a samozrejme - Ben Affleck, ktorý hrá Freda O'Banniona.

Ikonický film z 90. rokov má momentálne na IMDb hodnotenie 7,6.

3 Argo (2012) – hodnotenie IMDb 7,7

Ben Affleck v Argu
Ben Affleck v Argu

Otváraním troch najlepších filmov Bena Afflecka podľa IMDb je historická dráma-thriller z roku 2012 Argo. Vo filme, ktorý získal sedem nominácií na Oscara a tri získal Ben Affleck hrá Tonyho Mendeza, agenta CIA, ktorý spustí operáciu na záchranu šiestich Američanov v Teheráne počas americkej rukojemníckej krízy v Iráne v roku 1979. Okrem Bena Afflecka sa film hviezdy Breaking Bad Bryan Cranston, ako aj Alan Arkin a John Goodman. V súčasnosti má Argo, ktoré režíroval a produkoval Ben Affleck, na IMDb hodnotenie 7,7.

2 Gone Girl (2014) – hodnotenie IMDb 8.1

Ben Affleck vo filme Gone Girl
Ben Affleck vo filme Gone Girl

Na druhom mieste v zozname najlepších filmov Bena Afflecka je psychologický triler Gone Girl z roku 2014. Ben Affleck vo filme hrá učiteľa Nicka Dunna, ktorého zmiznutie manželky sa stalo stredobodom pozornosti médií. Okrem Bena Afflecka si vo filme zahrali aj Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Kim Dickens a Emily Ratajkowski. Gone Girl má momentálne na IMDb hodnotenie 8,1.

1 Good Will Hunting (1997) – hodnotenie IMDb 8,3

Ben Affleck vo filme Dobrý Will Hunting
Ben Affleck vo filme Dobrý Will Hunting

Na prvom mieste zoznamu uzatvára dráma Good Will Hunting z roku 1997. Vo filme, ktorý bol nominovaný na deväť cien Akadémie a dve vyhral, Ben Affleck hrá Chuckieho Sullivana. Okrem Bena Afflecka si vo filme zahrali aj Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck, Stellan Skarsgård a Minnie Driver. V súčasnosti má Dobrý Will Hunting, ktorý napísali Ben Affleck a Matt Damon, na IMDB hodnotenie 8,3.

Odporúča: