Hviezdy z celého domu Mary-Kate a Ashley Olsen Honor Bob Saget, mŕtvy vo veku 65 rokov

Obsah:

Hviezdy z celého domu Mary-Kate a Ashley Olsen Honor Bob Saget, mŕtvy vo veku 65 rokov
Hviezdy z celého domu Mary-Kate a Ashley Olsen Honor Bob Saget, mŕtvy vo veku 65 rokov
Anonim

Mary-Kate a Ashley Olsen prelomili svoje mlčanie ohľadom smrti ich kolegu z Full House, Boba Sageta, ktorý náhle zomrel v nedeľu vo veku 65 rokov. Sestry Olsenové, ktoré hrali po boku komika úspešná relácia ABC, sú „hlboko zarmútení“stratou ich televízneho otca a „myslením na jeho dcéry.“

Mary-Kate a Ashley Olsen smútia nad stratou svojho priateľa a kolegu z celého domu Boba Sageta

Skvelé súkromné dvojčatá Olsen hovoria, že komik bude vodcom v ich životoch po tom, čo ho našli mŕtveho v Ritz-Carlton Orlando. Saget vystupoval na Floride a predvádzal časť svojho komediálneho turné.

„Bob bol ten najláskavejší, najsúcitnejší a najštedrejší muž. Sme hlboko zarmútení, že už nie je medzi nami, ale vieme, že bude aj naďalej po našom boku, aby nás viedol tak pôvabne ako vždy,“uviedli Mary-Kate a Ashley v spoločnom vyhlásení.

„Myslíme na jeho dcéry, manželku a rodinu a vyjadrujeme sústrasť,“pokračovali.

Dvojčatá Olsen pracovali po boku Sageta na obľúbenom sitcome z 90. rokov Full House v rokoch 1987 až 1995. Mary-Kate a Ashley Olsen sa delili o rolu Michelle Tanner, najmladšej dcéry Sagetovej postavy, Dannyho Tannera.

Dvojčatá Olsen boli jedinými členmi hlavného obsadenia, ktorí sa v roku 2016 nevrátili na reštart Fuller House od Netflixu. Napriek tomu, že sa k reštartu nevrátili, sestry zostali v kontakte so svojím televíznym otcom; títo dvaja ho podporili na komediálnej show v roku 2009 a Ashley Olsen sa opäť stretla so Sagetom na jeho charitatívnej akcii v roku 2017.

John Stamos, Candace Cameron Bure a Dave Coulier tiež komentovali Sagetovu náhlu smrť

Sestra módneho magnáta na obrazovke, Candace Cameron Bure, bola tiež zarmútená náhlou smrťou Sageta. Herečka, ktorá hrala D. J. Tanner vzdal hold na Twitteri, keď povedal, že Saget bol „jeden z najlepších ľudských bytostí“, akých kedy v živote poznala, a že ho „tak veľmi milovala“.

John Stamos a Dave Coulier si tiež uctili svojho dlhoročného priateľa a kolegu.

Dave Coulier, ktorý hral Joeyho Gladstonea, povedal, že jeho "srdce bolo zlomené" kvôli smrti Sageta.

Pokračoval: „Milujem ťa, Bob. Tvoj večný brat, Dave."

Stamos, ktorý hral Jesseho Katsopolisa, povedal, že bol „zlomený“a „vykuchaný“z prekvapivej smrti svojho švagra na obrazovke. Počas spoločnej práce na šou by si títo dvaja vytvorili priateľstvo trvajúce desaťročia.

„Nikdy nebudem mať takého priateľa, ako je on. Veľmi ťa ľúbim, Bobby,“napísal Stamos na Twitteri.

Odporúča: