Tom Cruise využil svoj status celebrity, aby spoznal tohto ikonického herca

Obsah:

Tom Cruise využil svoj status celebrity, aby spoznal tohto ikonického herca
Tom Cruise využil svoj status celebrity, aby spoznal tohto ikonického herca
Anonim

Z pohľadu novej generácie môže byť Tom Cruise známy skôr svojimi škandálmi mimo obrazovky, než svojím talentom na obrazovke. V istom zmysle je dovolené, sakra, kto nosí magnetofón na rozhovory… Tom áno, to je kto!

V skutočnosti je to škoda, keďže herec skutočne patrí medzi najlepších z najlepších, najmä pre svoju prácu v 80. a do 90. rokov. Cruise upevnil svoj status skutočne skvelej cesty späť v roku 1986 vďaka istému filmu s názvom 'Top Gun'. Po predstavení sa hercovi začali hrnúť koncerty. Myslím, že môžeme povedať, že sa v 18 rokoch presťahujeme do New Yorku a začnem pracovať ako busboy, určite sa vyplatilo.

V istom čase Cruise len začínal a vzhliadal k svojim rôznym vzorom. Cruise vedel pozdvihnúť svoju hru, potreboval pracovať po boku veteránov hry. V jednom prípade skutočne využil svoj status celebrity na to, aby sa stretol s idolom, ku ktorému vzhliadal, podľa jeho rozhovoru z čias po boku The Uncool bol tento moment nezabudnuteľný a viedol k vzájomnému spájaniu.

Pozrime sa, ako to celé prebiehalo a kto je ikonická celebrita.

Tom rešpektuje starších

V začiatkoch svojej kariéry, napriek úspechu 'Top Gun', sa Cruise snažil o úroveň vyššie, no chcel tak spolupracovať so zavedenou legendou. Potom prišiel film „Farba peňazí“a telefonát od samotného muža, Martyho Scorseseho.

plagát farby peňazí imdb
plagát farby peňazí imdb

Pre Toma to bol obrovský prielom, ktorý splnil svoje želanie, pracoval po boku legendy a skúseného herca Paula Newmana: „Keď som robil Top Gun, myslel som, že by som naozaj rád etablovaný starší herec, od ktorého sa môžem učiť – a etablovaný režisér. Potom mi Marty [Scorsese] zavolal a povedal, že chce, aby som si prečítal scenár k filmu Farba peňazí. Chcel vedieť, čo si o tom myslím. A pomyslel som si: „Chce vedieť, čo si o tom myslím. Čo to znamená?"

"Prečítal som si to a pomyslel som si: "Je tu pre mňa úloha. Do prdele. Táto vec je skvelá." Povedal som Martymu, ako sa mi scenár páčil, a on sa ma spýtal, či to chcem urobiť. Povedal som: „Rád by som to urobil!“Takže to je to, čo robím, a hrám veľa biliardov. Za posledných pár týždňov som sa zlepšil o 200 percent."

Práca po boku Paula Newmana sa tiež ukázala ako veľmi účinná. Cruise však skutočne stratil náladu, keď sa stretol s ďalším veteránom hry, s ktorým by neskôr spolupracoval.

Stretnutie s Dustinom

Predstavte si, že ste v kubánskej reštaurácii a jeden z vašich idolov tam práve sedí. Keď ste celebrita ako Tom Cruise, šanca na stretnutie s touto osobou je oveľa jednoduchšia. Tom priznal, že svoj status celebrity využil na to, aby sa nestretol s nikým iným ako s Dustinom Hoffmanom, tento zážitok sa zmenil na zážitok, na ktorý Tom nikdy nezabudne.

Na príhodu si spomína: "Myslím, že stretnutie s Dustinom Hoffmanom bolo k tomu najbližšie. Zvyčajne by som nič také nikdy neurobil. Ale bol som v tejto kubánskej reštaurácii na Columbia Avenue so svojou malou sestrou. zrazu vstala, aby išla do kúpeľne, a keď si sadla, mala na tvári taký široký úsmev. Ukázala a povedala: „Tam je Dustin Hoffman.“Hral Death of a Salesman a ja som sa práve vrátil z dokončenia Legend v Londýne. Vedel som, že toto je jeho posledný víkend a nebolo možné získať lístky."

"Skutočne sa hanbím ísť za ľuďmi a pozdraviť ich, povedať im, že si vážim ich prácu, ale išiel som hore a povedal som: "Hej, pán Hoffman," a on sa otočil a povedal: "Cuise ?“Bol taký cool. Povedal: "Pozri, máme posledné predstavenie, prečo ty a tvoja sestra neprídete ku mne do šatne a nepozriete sa, ako si to vynahradím?" Uistil sa, že máme miesta a všetko. Potom sme išli na večeru s jeho rodinou a jeho bratrancom. To sú veci, vďaka ktorým sa cítite dobre."

Hoffman krátko nato poslal lásku späť a pochválil Cruisa za jeho snahu a ochotu byť lepším: „Je to démon. Vstáva skoro, cvičí, chodí skoro domov, študuje, pracuje v noci znova vonku… A vždy chcel skúšať.″

Tomovi to celkom dobre vyšlo.

Odporúča: